BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

20 de febr. 2012

4a. ronda del Cat x Equips: Pallejà 5,5- 2,5 Santpedor B

S'ha disputat aquest diumenge la 4a. jornada del campionat per equips, on el club es sitúa com a líder en solitari de la classificació del grup i es referma com a sólid candidat a l'ascens de categoria amb 4 punts sobre 4 possibles.

L'equip de Santpedor va venir a Pallejà amb un equip molt competitiu dispossat a guanyar el match i situar-se com a líder. Els enfrontaments van ser molt intensos i igualats, poden la balança decantar-se al costat de qualsevol dels dos equips. Malgrat tot, l'equip va demostrar que és un equip molt sólid i es va imposar en el global de les 8 partides disputades: 4 partides guanyades, 3 partides taules i 1 única derrota.  

 La resta de resultats de la jornada del grup han estat els següents:


Vilafranca D  6-2  Calaf B
Catalònia D  1-7  Abrera
Bellvitge Entitat B  5-3 Pobla de Claramunt

El proper diumenge l'equip es desplaça a la Pobla de Claramunt per a disputar la cinquena jornada del campionat


Pel que fa a la quarta jornada de la Divisió d'Honor destacar principalment el match entre el Colón Sabadell reforçat amb Eugeni Agrest i Ibragim Khamrakulov contra un dels dos líders, el Barcelona-UGA. En uns minuts finals desafortunats, el Sabadell va deixar escapar clares opccions de, com a mínim, portar-se l'empat, i s'allunya de les opcions al títol, reservades gairebé exclusivament pel seu rival en aquesta jornada, el Barcelona-UGA i per a l'Escola d'Escacs de Barcelona, que segueixen amb el 100% de victòries.

Victòries també de Montcada, Foment, Barberà i Sant Josep de Badalona, que estan en la zona mitjana de la classificació, juntament amb Sabadell i Cerdanyola. El descens, sembla ser, esta a mans de Terrassa, Tarragona, Figueres i Lleida i el que succeeixi en futures jornades.

Els resultats de la Divisió d'Honor han estat els següents:

Montcada 6-4  Lleida
Cerdanyola  1,5-8,5  Escola d'Escacs
Sant Josep Badalona  6,5-3,5  Tarragona
Figueres  4-6  Foment
Colón Sabadell  4-6  Barcelona-UGA
Barberà  8-2  Terrassa