BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

5 de febr. 2012

Jornada d'escacs escolars a Pallejà

Aquest dissabte 4 de febrer els aficionats als escacs hem gaudit a la sala Pal.ladius de Pallejà de la 3a. i penúltima jornada de les fases prèvies del campionat de Catalunya d'edats corresponent Baix Llobregat, Alt Penedès i Garraf, amb la participació de 130 joves jugadors que s'han distribuit en 65 taulells per categories d'edat.

En la categoria sots-8 es sitúa líder en Bruno Sandoval(Prat) amb 4 punts, perseguit pels jugadors del club Escacs Pallejà Pau Bonfanti i Carles Martin amb 4 punts.

En la categoria sots-10 es col.loca líder la Joana Ros(Colònia Güell) seguida de l'Ivan Perez(Colònia Güell) i el Javier Sánchez(Sant Joan Despí) amb 5 punts, mentre que els jugadors del club Pau Vega, Vito Parrino, Alex Navarra i l'Ivàn Giménez es col.loquen amb 3 punts, punt i mig, punt i mig i 1 punt respectivament.

En la categoria sots-12 segueix líder el Jaume Ros(Colònia Güell), seguit del Jordi Pedrero Kitson(Sant Feliu) amb 5 punts. El jugador del club Pau Ferrandiz obté 2 punts en total.

En la categoria Sots-14 es col.loca nova líder Mireia Planas(Colònia Güell), seguida de Emilio Dominguez(Cornellà) o Marçal Torrallardona(Vilafranca) amb 4 punts. Els jugadors del club Alex Ayllon y Sam Ferrandiz participen amb 1,5 punts i 1 punt respectivament.

En la categoria sots-16 hi haurà una aferrissada lluita final per la primera plaça en la jornada final amb Elisabeth Ruiz Font i Tomàs Sirera del Vilafranca, Victor Ferrè i Albert Diaz de la Colònia Güell, tots quatre amb 3 punts.


En la categoria sots-18 es manté líder Carles Tutusaus de Vilafranca.

Finalment el grup especial esta comandat per Carl von Ehren i Aitona Garcia Marquez amb 3 punts i mig.


El campionat es conclourà el proper dissabte en la Unió Coral de Sant Feliu de Llobregat.