BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

5 de març 2012

Sisena ronda del Cat x Equips: Pallejà 5-3 Abrera

Match molt igualat el que s'ha disputat aquest diumenge a la sala Pal.ladius de Pallejà, entre els dos únics equips invictes del grup i que s'ha decantat finalment pel nostre equip.

Les partides s'han iniciat com sempre a les 9,30 i en la taula 4 s'han acordat taules. Seguidament s'han succeit diversos resultats: victories locals i visitants, fins que a les 13 hores havien acabat un total de 6 partides amb un empat a 3(dues victòries, dues taules i dues derrotes), quedant per disputar-se només dues partides en el taulell 1 i en el taulell 2.

La victòria final s'ha decidit en els 2 primers taulells, on Luis Vega en el 1 ha tingut la sort de cara per imposar-se en una partida molt igualada, mentre que en el 2, l'Esteve Gumà ha decidit amb la seva solvència habitual el seu enfrontament. 


Esteve Gumà i Luis Vega decidint finalment el match
Amb aquest resultat de 5 a 3, l'equip es sitúa  líder en solitari, amb 6 victòries de 6 jornades, en una situació molt favorable per l'ascens de categoria per a la propera temporada.

La resta dels resultats del grup han estat els següents:

Olesa B  5-3  Vilafranca D
Bellvitge Entitat B  8-0  Calaf
Santpedor B 7-1  Pobla de Claramunt


La propera jornada l'equip es desplaçarà a Calaf per disputar la setena jornada.
Pel que fa a la Divisió d'Honor, victòria dels equips favorits sense sorpreses. Els 6 equips primers classificats van guanyar als 6 equips que la tanquen.

Segueixen destacats l'Escola d'Escacs de Barcelona i el Barcelona-UGA i lluiten per la tercera posició un total de 4 equips: Montcada, Barberà, Sabadell i Sant Josep de Badalona.

Com a colista i amb un peu i mig en el descens, el Tarragona i per a evitar les altres 2 places de descens, hi ha 4 equips: Cerdanyola, Lleida, Figueres i Terrassa, ja que Foment sembla que es mantindrà còmodament. 

Els equips que eviten el descens disposen de 5 rondes per seguir lluitant per a la permanència, amb matches claus entre ells que decidiràn els 2 equips que acompanyaran en el descens al gairebé sentenciat equips tarraconí.

Els resultats han estat els següents:

Montcada  8-2  Cerdanyola
Sant Josep  7-3  Lleida
Figueres  2,5-7,5  Escola Escacs
Sabadell  9-1  Tarragona
Barberà  7,5- 2,5  Foment
Terrassa  3-7  Barcelona-UGA