BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

19 de gen. 2020

Lliga Catalana 2020. 1a. Ronda



Mal inici pel que fa als resultats d'aquest diumenge a la primera ronda de la Lliga Catalana d'enguany, amb la participació de 3 equips de Pallejà, el A de categoria Preferent, el B a la segona Categoria i el C a la tercera Categoria.

FOMENT 6-4 PALLEJÀ A

Derrota del primer equip, que s'estrenava en la nova categoria de Preferent i que, malgrat obtenir molt bons resultats ens els primers taulers, s'enfonsava en els darrers amb un contundent 5-0, potser motivat per la inexperiència dels nostres jugadors.

Les coses pintaven bé amb la ràpida victòria en 1 hora d'en Toni Gallego Montes a la taula 3 i també posicions favorables en les primeres taules. Ara bé les posicions de la resta de partides no eren per ser gaire optimistes.

Així, en els darrers taulers, derrotes de l'Alex Bueno, del Javier Montero, del Diego Fernàndez-Huerta, del Pere Reyes (al qual el rival li ha jugat molt bé) i de l'Ismael Toribio que, molt collat, ha entrat en una xarxa de mat.

Per contra, en les primeres taules, victòries d'en Carles Martin i d'en David Lozano, mentre que l'Antonio Moreno, malauradament, acceptava taules amb peó d'avantatge.

Amb resultat de 5,5 a 3,5 el resultat ja seria desfavorable només a falta d'acabar la taula 1 en Toni Gallego Bergadà que acabaria, finalment, en taules perquè no va poder consolidar el peó de més.


EDAMI 5-1 PALLEJÀ B

Gran derrota del segon equip del club, que no ha pogut presentar la seva millor versió aquest diumenge. Ha tingut tot el luxe, això si, d'enfrontar-se l'Èric Alegre en la taula 1 al GM Miguel Illescas, 8 vegades campió d'Espanya, el qual no li ha donat opcions, com era de preveure, derrotant-lo en 23 jugades.

També derrota, en la taula 2, d'en Pere Alegre, que ha volgut complicar la partida davant un rival molt superior prenent molts riscos abans d'hora i ha perdut una peça i ha abandonat en una posició insalvable. 


El Sergio davant la WIM Elisabeth Moreno, ha lluitat com ha pogut i, malgrat la seva derrota, estava força content. 

Derrotes també del Jonathan i del Vladymir en les últimes taules, mentre que l'Àlex Poyan aconseguia el punt de l'honor.


Miguel Illescas repassant amablement la seva partida amb l'Èric

 EDAMI B 4-0 PALLEJÀ C

El tercer equip només presentava dos jugadors amb 2 vacants per falta d'efectius disponibles.

El Benjamin perdia de forma incomprensible, ja que es deixava fer una mena de mate Pastor.

El Samuel que era l'últim jugador en acabar la seva partida de tots dos enfrontaments, va acabar finalment perdent. 

El diumenge vinent, segona jornada de la Lliga Catalana, aquesta vegada com a locals amb els següents enfrontaments:

Pallejà / Cerdanyola-Mataró

Pallejà B /Espiga D

Pallejà C /Gavà C