BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

5 de gen. 2020

Celebració del Torneig Social de Partides Ràpides


Aquest primer divendres de l'any va ser un dia especial per a tots nosaltres en reunir-nos per disputar el torneig de partides ràpides del club amb la presència de 18 jugadors que es van aplegar per presentar batalla i guanyar el desitjat pernil com a premi al primer classificat més un altre que se sortejava entre tots els participants.

La primera sorpresa va arribar quan en Toni Gallego pare va portar un tou d'embotits a més a més d'unes pastes per berenar, amb la qual cosa tots els participants podien escollir que emportar-se cap a casa seva en funció de l'ordre de la classificació final.

Les partides es van disputar a un ritme de 3 minuts més 2 segons d'increment. Primer es van fer dos grups dels quals es classificaven els dos primers de cadascun dels grups que formaven part del grup finalista del Pernil, mentre que els dos perdedors de cada grup anaven al grup de consolació.

Les eliminatòries van estar emocionants, ja que es disputaven dues partides contra el mateix rival i en cas d'empat, desempat per Armaggedon. 


En primer terme la final: Carles Martin-Toni GB 


La gran final la van disputar en Toni GB contra en Carles Martin com es podia esperar, ja que de fet, són els dos primers taulers del club. 

La primera partida la va guanyar en Carles. Però en Toni va dir "Qui és el teu papi?" i es va imposar en la segona partida, així com en la tercera i definitiva emportant-se el pernil. Tercer classificat va estar en David Lozano, quart en Toni Màster, cinquè en Pere "Lichess" Reyes, sisè l'Antonio, setè el Javier i vuitè l'Isma. 


Toniet, guanyador del Torneig Social de Partides Ràpides 2020

En el grup de consolació el primer va estar en Dani Orellana mentre que en Jonathan va sorprendre pel seu bon joc i es va classificar segon.

Cal destacar, com va remarcar el President, el bon ambient i la companyonia que impera entre tots els integrants del club, grans i petits, units per la seva afició pels escacs. 

Finalment es va sortejar un altre pernil entre els participants que va recaure en l'Àlex Poyan. Pesava més el pernil que el mateix Àlex.