BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

19 de gen. 2020

Inici de les fases prèvies d'edats en el Baix Llobregat

Diego Fernandez-Huerta, sub-14

Aquest dissabte 18 de gener han començat a Sant Boi de Llobregat, les fases prèvies del campionat Catalunya d'edats en el Baix Llobregat que es perllongarà durant 4 dissabtes consecutius (Ciutat Cooperativa Molí Nou, Sant Feliu,  Olesa de Montserrat i a la nostra sala Pal.ladius de Pallejà com a cloenda) i on el nostre club participa amb 10 jugadors.

A l'inici s'ha guardat un minut de silenci, en homenatge de la nostra arbitra durant tants campionats d'edats, la Betty Alonso, que ens deixava de forma sobtada el proppassat mes.

Pel que fa al tema esportiu, totes les categories es disputaran a un total de 7 rondes excepte les categories sub16 i sub18 que es faran a 6 rondes.

A la categoria sub10 primeres 2 victòries de l'Àlex Poyán que figura com a primer del ranking inicial per la qual cosa confiem molt en la seva bona actuació en aquestes jornades.

A la categoria sub12, el Benjamin Barrientos va guanyar una partida i va perdre l'altra.

A la categoria sub14 amb 2 jugadors entre el tres primers del ranking, 2 de 2 pel Diego i pel Javier que, això si, tindran més competència en aquesta nova categoria per a ells, mentre que el Vladymir va perdre la primera partida i va guanyar la segona. El Brais i l'Hugo van perdre les dues partides. Cal dir que el primer s'estrenava en competició oficial i estava encantat per l'experiència.

Javier Montero, sub-14

En la categoria sub16, el nostre jugador en Samuel va perdre la seva partida, malgrat lluitar fins al final

Finalment, en la categoria sub18, dels més grans, taules d'en Dani en un final de torres que són força complexos, mentre que en Jonathan perdia la seva partida davant del rival més experimentat.