BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

15 de des. 2019

IX Torneig escolar de Nadal 2019


Campió: Daniel Orellana
Sots-campió: Javier Montero
Tercer classificat: Èric Alegre

Cloenda de l'any aquest divendres a la sala gran del Castell pel que fa a l'Escola d'escacs amb la celebració de la 9a edició del torneig escolar de nadal on pràcticament no va faltar cap dels alumnes que assisteixen a les classes del club.

El torneig es va disputar a un total de 7 rondes a un ritme de 5 minuts més 2 segons d'increment per jugada on va haver-hi un guanyador clar, ja que en Dani no va donar opció als seus contrincants al fer ple amb un total de 7 victòries. 

Segon classificat va estar en Javier malgrat perdre amb el tercer classificat l'Èric, ja que aquest havia fet taules anteriorment amb l'Àlex Poyan. El Diego es va haver de conformar amb la quarta posició.



Finalment es van lliurar els corresponents trofeus i medalles per a tots els participants i es va fer un petit piscolabis amb la presència per part de l'Ajuntament del regidor d'Esports l'Òscar Santos i el tècnic d'Esports en Roberto Dante, juntament amb altres membres i socis del club i pares i mares dels alumnes de l'Escola.