BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

9 de des. 2019

Alex, Diego i Javier juguen el Memorial David Garcia Ilundain


Bona actuació dels nostres tres joves jugadors aquest dissabte a El Vendrell on han disputat la XVIII edició del campionat de Catalunya d'escacs actius Memorial David Garcia Ilundain juntament amb més de 200 participants de tota Catalunya en les categories des de sub8 a sub20.

En la categoria sub 12, en Javier Montero (foto superior) va tenir les seves opcions de victòria fins al final on, malauradament, va perdre les dues darreres partides finalitzant 8è amb 5,5 punts sobre 8 disputats. En la mateixa categoria, en Diego va comença una miqueta fluix però va anar recuperant finalitzant amb 5 punts en 13a posició.

Diego Fernandez-Huerta

Més discret va estar l'Àlex en la categoria sub10 que va obtenir un 50% dels punts disputats, i va acabar una mica desanimat però de ben segur anirà recuperant les bones sensacions.

Àlex Poyan

Els respectius campions van ser l'Isaac Hernan (Colon Sabadell Chessy) en sub 8, el Daniel Salinas (Colon Sabadell Chessy) en sub 10, el Ruben Vineusa (Ruy López) en sub 12, l'Arnau Castillo (Villa Olímpica) i Marc Martínez (GEVA), tots dos empatats en la categoria sub 14, l'Arnau Salvans (Montornès) en sub 16 i l'Albert Castillo (Villa Olimpica) en sub 20