BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

22 de des. 2019

Finalització dels campionats Territorials


Han finalitzat els corresponents campionats territorials 2019 amb la participació d'en Carles Martin en el grup Absolut i d'en Toni Gallego Montes i l'Ismael Toribio que ho feien en el grup del Baix Llobregat.

En aquest grup el guanyador ha estat el jugador de la Unió Coral Sant Feliu Joaquim Expósito amb 8 punts, seguit d'Alexandre José Iraeta del CE Sant Joan Despí amb 7,5 punts i de l'Eduard Pagès de l'Esplugues l'Avenç CE amb 6 punts. En Toni ha finalitzat 6è amb 5,5 punts amb 1 bye i únicament 2 derrotes davant els 2 primers classificats. L'Isma ha finalitzat amb 4,5 punts en la posició 19a amb també 1bye i perdent una partida contra el seu company Toni GM.

En el grup Absolut Carles ha acabat amb 4 punts sense disputar les 3 darreres partides sense a l'estar jugant el torneig del Bali. El guanyador ha estat el MI Fernando Valenzuela (Sant Martí, CE) amb 7 punts, seguit de la WFM Elisabeth Hapala (Cor de Marina Badalona, CE) amb 6, 5 punts i del MI Victor Manuel Vehi (Escola Escacs de Barcelona) amb 6 punts.