BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

25 de juny 2019

Participació en l'Obert del Foment Martinenc


Àlex Poyan, Carles Martin, Diego i Sergio Fernández-Huerta han participat durant 9 dissabtes en la XXI edició de l'Obert Internacional del Foment Martinenc a Barcelona que s'ha disputat del 27 d'abril al 22 de juny d'enguany.

En el grup A, en Carles ha finalitzat amb un total de 4 punts amb 2 byes en el grup on ha estat guanyador el MI Victor Manuel Vehi (Escola d'Escacs de Barcelona) amb 8 punts, seguit del MC Xavier Pinero (Colon Ateneu, CE) amb 7,5 punts i del MF Cristian Fernández (Mollet CE) amb 6,5 punts.

En el grup B molt bona actuació del nostre sub-12 'en Diego que ha finalitzat en la 17a posició amb 5 punts i un bye. En aquest grup el guanyador ha estat Abel de Santiago (Gran Penya Vilanova, CE) seguit de Dídac Membrives (El Prat, CE) tots dos amb 7 punts i d'en Guillem Arias (Foment Martinenc, CE) amb 6,5 punts.

Finalment en el grup C, en Sergio també ha realitzat un bon torneig finalitzant 17è amb 5,5 punts i un bye, mentre que l'Àlex ha obtingut un total de 4 punts, finalitzant 38è. El guanyador ha estat Joan Torres (La Lira, CE), seguit de Joan Puigdecanet (Mollet, CE), tots dos amb 7,5 punts. El tercer classificat ha estat Marc Garre (Masnou, CE) amb 7 punts.