BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

17 de juny 2019

Festa de fi de curs a l'Escola d'Escacs. Curs 2018-2019



La sala gran del Castell es va omplir de gom a gom aquest passat divendres a l'acte de celebració del fi de curs dels alumnes de l'Escola d'Escacs, on van participar 35 jugadors, la majoria dels quals eren alumnes de l'Escola d'escacs del club.

Aquesta força participació ha estat gràcies a la bona tasca realitzada pels monitors d'enguany, en David i en Carles pel que fa als alumnes més avançats i en Xavier Garcia Bou, monitor dels escacs educatius als grups d'iniciació.

Com cada any hi havia trofeu pels primers tres classificats i enguany es premiava a la primera classificada femenina com a novetat per tal de fomentar la pràctica del nostre esport entre el col.lectiu femení. 

Després de la disputa de les partides a ritme ràpit i molta emoció, finalment els resultats van ser els esperats, ja que es van imposar els alumnes del grup avançat i els primers classificats han estat:

Campió: Javier Montero
Sotscampió: Diego Fernàndez-Huerta
3er. classificat: Èric Alegre

Campiona femenina: Mireia Ros

Javier Montero, campió del torneig Fi de curs 2018-2019
Posteriorment, es van lliurar els diplomes als alumnes que han participat en les classes de l'escola d'enguany amb la presència del regidor de cultura en funcions en Jordi Carbonell que va destacar la activitat realitzada pel club.

El president del club va remarcar la tasca realitzada pels monitors, agraint als pares i mares i als alumnes la seva confiança i va destacar la trajectòria de l'escola d'escacs durant els 10 anys des de la seva constitució. També va agrair la presència del regidor quan encara estaven de reunions i negociacions per constituir el nou consistori.

L'acte va acabar en un piscolabis i la tradicional fotografia de fi de curs.


Escola d'escacs. Curs acadèmic 2018-2019