BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

17 de juny 2018

Torneig Escolar de Fi de Curs 2018


Es va disputar aquest divendres a la sala gran del Castell, on habitualment el club realitza les seves classes, el torneig de fi de curs adreçat a la vintena d'alumnes que han participat en el curs acadèmic d'enguany i d'altres nens que han vulgut participat. El torneig ha servit de cloenda del curs que finalitzarà el proper divendres.

Malgrat no ha hagut una massiva participació degut a altres activitats que s'han realitzat divendres a Pallejà de Fi de Curs, el torneig ha estat força emocionant.  Aquest s'ha disputat a un ritme ràpit de 5 minuts més dos segons d'increment per jugada i a un total de set rondes,. 

Enguany aquest han estat els primers classificats:

1r. Diego Fernandez-Huerta
2n. Dani Orellana
3r. Guillem Portales

Posteriorment s'ha fet la corresponent entrega de diplomes als alumnes participants i el President ha esmentat els 10 anys de classes a la Escola d'Escacs que ha comptat amb nombrosos nens i nenes de Pallejà, valorant  molt positivament aquesta , gràcies a la tasca dels monitors d'enguany, en Toni, en David i en Carles, així com els que també ho van fer en un passat, com l'Esteve, en Fernando, l'Antonio i el Chema, sense el suport dels quals no hagués estat possible donar continuïtat a la nostra Escola durant tots aquest anys. 

Diego, campió de Fi de Curs

Dani, 2n. classificat

Entrega de diplomes:

Hugo Orellana
Eric Piñero
Hector Cruz
Vladimir Klym
Alex Poyan
Toñi Moreno
Isaac Gómez

Sergio Fernandez-Huerta
Javier Montero