BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

5 de juny 2018

Open de Foment Martinenc. Ronda 7

Bons resultats en la ronda 7 de l'Open de Foment pel que fa als nostres jugadors amb gairebé ple de victòries i 1 única derrota.

Les partides començaven puntualment el dissabte a les 16,30 hores com de costum amb les absències d'en Carles Martin i de l'Alex Poyan, concentrats de cap de setmana a Oliola amb d'altres jugadors participants en el proper campionat d'Espanya d'edats.

A destacar que a manca de només dues rondes, el Diego Fernandez-Huerta es sitúa en el grup dels lìders del grup C amb la seva victòria d'ahir contra el número 1 del ranking inicial que li va plantejar un sistema Londres, on el Diego va buscar la iniciativa des del primer moment.

Victòries ràpides d'en Pere Alegre, aprofitant un sacrifici temàtic en h7 contra una defensa siciliana i del Javier Montero en una Caro-kan on va guanyar mitjançant les combinacions tàctiques. 

Mestrentant l'Èric també va acabant guanyant contra una apertura Anglesa rematant amb un bonic escac i mat, mentre que el Sergio va aconseguir finalment també la victòria malgrat no mostrar-se gaire content de la seva partida al deixar-se el cavall inicialment. 

La única derrota es va produïr quan el Daniel Orellana incomprensiblement amb la partida pràcticament guanyada amb peça de més no va es va adonar que el rival tenia escac i mat  en 1 jugada!


Sergio Fernandez-Huerta