BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

11 de juny 2018

Open de Foment Martinenc. Ronda 8

Diego, ben situat en el grup C

Vuitena i penúltima jornada de l'Open de Foment amb el Diego Fernandez-Huerta jugant a gran nivell en les primeres taules del grup C. En aquesta ocasió s'enfrontava amb el líder provisional. La partida va començar amb una distracció que li va costar una peça que més tard va recuperar. Fins i tot va estar en posició de guanyar el final, acordant-se finalment les taules que el sitúen quart de la general a manca de la darrera jornada el proper dissabte.

Les victòries arribaven per part de Pere Alegre que va guanyar un cavall a l'inici per una distracció del rival que, malgrat disposar d'un centre de peons mòbils un tant perillós, no va poder evitar la derrota. També victòria d'en Dani Orellana en el duel pallejaenc amb l'Àlex Poyan on cap dels dos va estar per contemplacions repartint-se de valent guanyant finalment en Dani en els intercanvis

Partida taules de l'Èric en partida molt igualada on es va acordar l'empat amb l'altra jugador. Mentrestant derrotes de'n Javier Montero que ja a l'inici es va deixar peça en una descoberta i del Sergio que, en posició totalment guanyadora es va deixar la dama de forma involuntària.

Javier no va poder evitar la derrota

Pel que fa al grup A, taules de mèrit d'en Carles Martin contra el MC Jordi Chalmeta després de 108 jugades en una defensa nimzoindia.

Jordi Chalmeta-Carles Martin 1/2-1/2

El proper dissabte darrera jornada de l'Open on la atenció estarà fixada principalment en la partida del Diego que obta a estar entre els primers classificats del grup C