BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

30 de gen. 2017

Segona jornada campionat per edats del Baix Llobregat



S'ha disputat aquest dissabte 28 de gener la 2a. jornada de les fases prèvies del campionat de Catalunya d'edats 2017 al pavelló esportiu Sant Bernat d'Olesa de Montserrat amb la participació de 14 jugadors del nostre club.

En la categoria dels més joves, la sub-8, la Clara Fernàndez.Huerta ha perdut la primera i bye en la segona en el resultat dels aparellaments.  En total la Clara suma 1 1/2 sobre 4.

En la categoria sub-10, en Diego Fernàndez, ha guanyat la primera i ha fet taules en la segona, comptabilitzant un total de 2 1/2 punts. L'Èric Piñero ha perdut la primera contra el seu company de club el Javier Montero, guanyant la segona i es té 2 sobre 4. El Javier Montero ha guanyat totes dues i es sitúa al capdavant dels primers classificats provisionals amb un ple de 4 sobre 4.




En la categoria sub-12 s'han enfrentat en la primera partida els companys l'Hugo Ruiz i la Lucia Leo guanyada per l'Hugo que va guanyar també la segona partida i comptabilitza un total de 3 sobre 4. La Lucia va guanyar la segona partida i suma un total de 2 punts. La Jana Montero que havia guanyat las dos primeras partides anteriors no va poder assolir cap punt en la jornada i també suma un total de 2 punts, mentre que l'Ivan Ruiz va fer taules en la primera i perdre la segona i suma un total d'1 punt. 


En la categoria sub-14 en Carles Martin i en Guillem Portales van guanyar les dues partides, i es sitúen al capdamunt de la classificació provisional amb 4/4 i 3,5/4 provisionalment. L'Ivan Gimenez no va tenir el seu dia i va perdre les dues partides del dia, una precissament contra el Guillem, i es sitúa amb 2 sobre 4. El Daniel Orellana va perdre la primera i guanyà la segona, sumant un total de 2/4 ,  mentre que l'Àlvaro va fer taules en una i perdre la segona.  



En la categoria sub-16 on només es disputava una ronda, l'Eric Alegre va sumar el punt al no presentar-se el seu rival, sembla ser que per malaltia. 

Finalitzem amb unes imatges d'alguns dels nostres joves jugadors i alumnes de la Escola d'Escacs