BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

30 de gen. 2017

Lliga Catalana. Ronda 2 amb victòries

Noves victòries del Pallejà A al grup IV de la primera categoria i del Pallejà B al grup B de la segona categoria de la Lliga Catalana disputada aquest diumenge 29 de gener a la Pal.ladius com a locals.

El Pallejà A s'enfrontava al Navarcles, amb Toni Gallego Bergadà, Toni Gallego Montes, Xavier Garcia Bou, David Lozano, Luis Vega, Alex Bueno, Fernando Badia i Antonio Moreno.

Les coses no pintaven gairebé pel nostre equip amb posicions desfavorables en molts dels taulells. Finalment la truita es va capgirar i l'equip va guanyar amb un contundent 6,5-1,5 malgrat que el marcador no reflexa l'ajustat del matx. Van puntuar per l'equip Toni GB, David , Luis, l'Alex  i l'Antonio mentre que en Xavi, en Toni i el Fernando van fer taules. 

Palleja A-Navarcles 6,5-1,5
El Pallejà B s'enfrontava al Viladecans B i formava amb Pere Reyes, Fran Izquierdo, Didac López, Pere Alegre, Alex Ayllon i Julian Carrasco. Les coses començaven bé amb les victòries d'en Fran en una miniatura, en Alex i en Julian que debutava com a jugador oficial del club i es guanyava l'apelatiu de "No m'enroco" Julian entre els seus companys. Amb un 3-0 provisional les coses pintaven bé. Després ha perdut en Pere Reyes i ens situaven amb un 3-1. Les dues últimes partides en disputar-se eren les del Dídac i en Pere Alegre. Mentre que el primer ha tingut la sort de cara al guanyar, el segon i amb la bandera a punt de caure per tots dos contrincants no ha vist una continuació guanyadora amb pocs segons i ha acabant declinant el rei.

Pallejà B-Viladecans 4-2
La propera setmana el A s'enfronta al Sant Joan de Vilatorrada, mentre que el B juga contra el Ribes, tots dos com a visitants.