BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

22 de gen. 2017

Inici de la Lliga Catalana: Victòria dels dos equips

Victòria del Pallejà A i del Pallejà B en l'inici de la Lliga catalana 2017 aquest diumenge al matí

El Pallejà A de la primera categoria que formava amb Toni Gallego Bergadà, Toni Gallego Montes, Xavi Garcia, David Lozano, Luis Vega, Carles Martin, Alex Bueno i Fernando Badia es desplaçava a Santa Magarida de Montbui i ha aconseguit un resultat de 0,5-6,5 contra un equip inferior amb 7 victòries i únicament cedint unes taules en David.


Pallejà A: primers taulers. Toni GB, Toni Gallego, Xavi Garcia Bou, David Lozano i Luis Vega


Pallejà A. Taulers 6 a 8: Carles Martin, Alex Bueno i Fernando Badia

Així mateix el Pallejà B que es desplaçava a Sitges per jugar contra el Sitges C de la segona categoria ha aconseguit la victòria per 3,5-2,5 un resultat més ajustat en el seu enfrontament a la sala Formentera de l'Hotel Sunway.

En el B han aconseguit la victòria Pere Reyes, Fran Izquierdo(en una partida on ha sacrificat un peó central a canvi d'àtac) i Didac López, mentre que l'Antonio Moreno només ha pogut aconseguir taules en una partida que tenia dos peons d'avantatge. Malauradament en els últims taulers, Pere Alegre i Alex Ayllon han patit les primeres derrotes de la temporada pel que fa als nostres equips.

Amb aquestes victòries els nostres equips comencen amb bon peu la seva participació. El proper diumenge els dos equips actuaran com a locals a Pallejà, el A contra el Navarcles, i el B contra el Viladecans B


Pallejà B: P. Reyes, Antonio Moreno, Fran Izquierdo,
Didac López, Pere Alegre i Alex Ayllon