BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

29 d’ag. 2021

Participació en el campionat de Catalunya d'escacs actius

 


L'Àlex Poyan, en Carles Martin, el Javier Montero, l`Èric Alegre i en Dani Orellana han participat aquest dissabte 28 d'agost en el campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats, XIX festival d'escacs memorial David Garcia Ilundain, celebrat al centre cívic de les cotxeres de Sant a Barcelona, a un ritme semi-rapit de 15 minuts per partida més un increment de 5 segons per jugada, a un total de vuit rondes.

L'única pretensió dels jugadors era de fer unes partides gaudint d'una bona jornada d'escacs. Molts d'ells no estaven acostumats a aquest ritme de joc després de disputar el torneig Ciutat de Barcelona a ritme clàssic en les mateixes instal.lacions feia un parell de dies i conscients del nivell dels participants, amb un bon nombre dels millors jugadors catalans en les respectives categories.

Així, en la categoria sub-20 en Carles ha fet una meritòria 4a. posició amb 6 punts, mentre que en Dani ha obtingut 4 punts i l'Èric, 3 punts. El guanyador de la categoria i també millor sub-16 ha estat el Cèsar Alcalà, jugador amb forta progressió, mentre que Sergi Prats del Llinars ha estat el millor sub-20.


                                                                            Carles Martin


                                                                           Dani Orellana
                                                    

                                                                        Èric Alegre

En la categoria sub-14, el Javier hi ha finalitat 18è amb 4,5 punts. 

S'ha imposat el jugador del Peó Vuit, CE en Gerard Añó.


                                                                        Javier Montero

En la categoria sub-12 l'Àlex ha finalitzat també enla divuitena. posició imposant-se el jugador Daniel Salinas del Colón Sabadell Chessy en aquesta franja d'edat.


                                                                        Àlex Poyan

En les categories dels més menuts, han estat els primers l'Isaac Hernan del Colon Sabadell Chessy en sub-10, mentre que l'Hugo Muñiz de la Unió d'escacs Cambrils ha estat el guanyador de la categoria sub-8.