BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

1 d’ag. 2021

Carles Martin en el campionat d'Espanya sub18

 


Participació del jugador del planter Carles Martin, en el campionat d'Espanya sub18 disputat a Salobreña durant aquesta setmana, en les modalitats d'escacs clàssic i ritme ràpid.

En Carles, anava confiat en les seves possibilitats, ja que havia estava ben preparat davant l'ocasió i tenia uns objectius a priori ambiciosos com era, d'una banda,  conseguir l'increment de punts necessaris per aconseguir el títol de mestre fide i també poder optar per podi,

No obstant i malgrat fer bones partides, no ha estat possible a causa d'alguna derrota no desitjada, en un campionat amb moltes sorpreses i finalitzà amb un bon campionat en conjunt amb 6,5 punts de 9 possibles, en una meritòria onzena posició.

Cal destacar la nova campiona d'Espanya, la jugadora Maria Eizaguerri, fet històric, ja que per primera vegada, una jugadora femenina guanyà el campionat a ritme clàssic, seguit del jugador lleidetà Guerau Massagué i el navarrès Juan Labiano, mentre que la subcampiona femenina fou la jugadora de la comunitat de Madrid Lulu Zhou, mentre la jugadora canària Adhara Rodríguez ha estat la tercera classificada.

En Carles, potser sense jugar amb cap pressió, va fer un molt bon campionat en la modalitat de ràpides, acabant també amb 6,5 punts però optant fins al final amb opcions per inclús optar a podi. En aquesta modalitat el guanyador ga estat en Gabriel Quispe, mentre la campiona femenina ha estat la jugadora del Sant Boi Joana Ros.

El campionat ha estat seguit des del club gràcies a les retransmisions diàries de Chess24. 

Bon campionat, en conjunt, d'en Carles, que de ben segur, optarà a una millor classificació en el proper campionat d'Espanya, al ser un jugador de primer any en la categoria.