BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

25 de nov. 2019

Participació en les ràpides de Martorell

Diego vs Carles

Una legió dels nostres jugadors han participat aquest dissabte 23 de novembre en el V torneig d'escacs solidari Drac Artcai-XXXIV Memorial Josep Rubiralta disputat a un ritme de 3 minuts més 2 segons per jugada, en dos grups, un grup general i un grup sub.14.

La majoria dels nostres joves han preferit jugar en el grup general. Així, en aquest el nostre millor classificat ha estat en Carles Martin que ha finalitzat 8è absolut amb un total de 6,5 malgrat perdre la primera ronda contra en Diego (foto superior). Le han seguit en Dani Orellana amb 5,5 punts, en Javier Montero i Diego Fernàndez-Huerta, tots dos amb 4 i el Sergio amb 3,5 punts.

El campió del torneig ha estat el jugador del CE Martorell Francisco Javier Garcia Jiménez, intractable amb 9 punts, seguit del Matias Mingo (Unió Coral Sant Feliu) amb 7,5 i del jugador del Tres Peons Jordi Aranda amb 7 punts.

Javier jugant contra el segon classificat Matias Mingo

En el grup S14 l'Hugo Orellana ha finalitzat 6è amb 6 punts, mentre que en Benjamin i el Samuel Barrientos ho han fet amb 5 i 4,5 punts respectivament. El guanyador ha estat en Pol Miralles de la Penya de Ribes, seguit del Sergio Carrasco de la Lira Vendrellenca, tots dos amb 8 punts i l'Adahara Carrasco del CE Llinars.

Una vegada finalitzades les ràpides s'han lliurat els premis del proppassat Open on Diego ha recollit el trofeu al millor sub16 del grup B i en Dani al millor sub1700 en el grup C.

Diego Fernandez-Huerta
Dani, recollint el seu premi amb el Drac Artcai