BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

18 de nov. 2019

Els nostres jugadors finalitzen l'Open de Martorell 2019


Àmplia representació del club formada per 9 jugadors que no ha faltat al tradicional Open de Martorell que ha celebrat la seva XXXVII edició al recinte firal de Ca n'Oliveres com és ja habitual del 14 de setembre al 16 de novembre de 2019.

Enguany hi havia la novetat de Diego i Javier participàven  per primer cop en el grup B i l' estrena dels germans Barrientos, Samuel, Jonathan i Benjamin partipant per primera vegada com a federats.

En el grup C, excel·lent actuació d'en Dani Orellana (foto superior) finalitzant en 8a posició en la general amb 6 punts, a més d'aconseguir el premi al 2n millor sub 1700 d'ELO català. 

No tan ben classificats han estat Pere Alegre, finalitzant en la posició 18a amb 5,5 punts, el Sergio Fernàndez-Huerta amb 4 punts i, el Samuel amb 3,5 punts, el Jonathan amb 3 i finalment el Benjamin i l'Hugo amb 2,5.

El guanyador del grup C ha estat el Jordi Torres (CE Vilafranca) amb 7,5 punts, seguit de l'Ignasi Archs (Peón Doblado) i Joan Antonio Gonzalvo (Berguedà, CE). 

En el grup B, els nostres sub-12 han realitzat molt bon torneig, ja que en Diego Fernàndez-Huerta ha finalitzat amb 4,5 punts aconseguint el premi al millor sub16 que dona dret a trofeu i inscripció gratuïta pel torneig de l'any vinent, mentre que en Javier Montero finalitza amb 4 punts. Tots dos jugadors aconseguien pujar 106 i 84 punts d'ELO FIDe respectivament.

Diego (a l'esquerra) 

El guanyador d'aquest grup B ha estat en Sergi Esteve (CE Vilafranca) amb 7 punts, seguit de Josep Lluis Turuguet (Tora, CE) i Jaume Romeu (CC Molí Nou).

Mentre que en el grup A, s'emportà enguany el torneig el jugador del CE Valls, Vicenç Esplugues, dominant amb 8 punts, seguit del MI Antoni Gual (Cerdanyola del Vallès, CE) i el MC Israel Campos (Tàrrega, CE)

Dissabte vinent es disputarà el torneig de ràpides i al finalitzar, el repartiment de premis dels resultats d'aquest Open. 

Felicitem a tots els jugadors del club participants i que han fet pinya i agraïm als pares i mares el seu suport i companyonia.