BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

6 de maig 2019

El Pallejà campió de la Copa Catalana de Primera Categoria


El primer equip de Pallejà continua fent història en proclamar-se campió de la final de la Copa Catalana de la 1a. Categoria

L'equip es desplaçava aquest diumenge al matí a Vilobí d'Onyar a la Selva (Girona) per disputar aquesta final a un ritme d'escacs actius de 15 minuts més 5 segons d'increment des de la primera jugada.

Toni GB, Carles Martin, Toni Gallego Montes, David Lozano i Antonio Moreno es mostraven implacables  finalitzant amb un total de 27,5 punts per davant del segon classificat el Banyoles B amb 25,5 punts.

En la resta de categories: en Divisió d'Honor guanyava l'Escola d'Escacs de Barcelona in extremis davant el contrincant habitual Colón Sabadell Chessy per mig punt.

En 2a. Divisió l'Agustí també es proclamava campió per davant del Barcelona B per mig punt,  després d'haver-se proclamat també campió de la categoria preferent l'any passat,  

En categoria Preferent, victòria final del Colón Sabadell Chessy C en dura lluita davant el Centre Aragonès.

En 2a. Categoria, la victòria ha estat més clara per part dels jugadors del Maragall B, mentre que la 3a. Categoria ha estat molt disputada amb la victòria final del Mataró C, vencedor amb 25 punts, per davant del Cornellà F, el Banyoles C i la Lira C, tots tres amb 23 punts.


Els nostres cracks: David Lozano, Toni GM, Carles Martin i Toni GB
disputant una de les rondes