BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

12 de maig 2019

Carles Martin campió del XIII Torneig ACE, Javier segon, Diego cinquè


Carles Martin s'ha proclamat durant el dissabte al matí en el Citilab de Cornellà de Llobregat campío del XIII torneig organitzat per la ACE(Associació de Clubs de Escacs del Baix Llobregat. Segon ha estat en Javier Montero, mentre que en Diego Fernàndez-Huerta ha quedat 5è. classificat.

El torneig s'ha disputat a un total de 7 rondes a ritme 10 minuts a finish on els nostres han copsat sempre les primeres taules. Els aparellaments Carles-Javier i Carles-Diego no s'han fet esperar, amb una bona lluita entre ells, però on en Carles, que surtia com a número 1 del ranking inicial, ha demostrat la seva superioritat en tots els enfrontaments.

Diego-Carlers i al fons Javier-Dani enfrontant-se en els primers escaquers.


Excel.lent organització per part de l'ACE i del club amfitrió, el club Escacs Cornellà. Una vegada finalitzat el torneig s'ha realitzat l'entrega de medalles i entrega de trofeus pels tres primers classificats de la general i els tres primers de cada categoria.

En la categoria sots-8 la guanyadora ha estat l'actual campiona de Catalunya d'aquesta categoria la Irene Planella (Esplugues l'Avenç CE). En la categoria sots-10 el seu germà l'Ivan Planella. En la categoria sots-12 el primer ha estat en Diego Fernandez-Huerta (Pallejà CE), mentre que en la categoria sots-14 ha estat en David Terron (Cornellà CE). Finalment en la categoria sots-16 la guanyadora ha estat l'Ester Fresneda (Cornellà CE), seguit del nostre jugador Daniel Orellana.

Els tres primers classificats:

Campió: Carles Martin (Pallejà CE)
Sotscampió: Javier Montero (Pallejà CE)
3er Classificat: Andrei Vasilev (Catalunya CE)

Bona actuació també de la resta de participants del club, amb Benjamin, Samuel i Jonathan (que s'estrenaven en torneig), tots tres amb 3 punts sobre 7, a l'igual que l'Héctor Cruz i el Vladymir. L'Hugo Orellana ha obtingut un total de 4 punts sobre 7 mentre que en Guillem ha obtingut 4,5 punts

Foto de grup amb els jugadors, els pares i el presi