BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

23 d’abr. 2019

Carles Martin, millor S 16 en el campionat de Catalunya Absolut


Carles Martin, Toni GB, Toni GM i David Lozano han participat durant aquests dies en el campionat de Catalunya absolut i femení que s'ha disputat a Salou amb un total de 8 rondes.

En Carles ha aconseguit ser el millor classificat sots-16 amb un total de 4 punts, realitzant un bon torneig com també en David malgrat que les dues derrotes de les darreres rondes van deixar un sabor agredolç a seva la participació acabant amb 3 punts.

Així mateix, malauradament en Toni GB i el seu pare en Toni GM, va retirar-se a l'equador del torneig  per circumstàncies diverses quan en Toni portava 3,5 punts sobre 5 i el Toni gran 2 sobre 5.


En Carles, Toni GM, Toni GM i David a l'inici del campionat

Enguany hi ha hagut molta igualtat en el torneig amb 7 jugadors amb 6 punts, la qual cosa ha hagut de decidir el campionat pel sistema de desempat.

Així, el campió de Catalunya ha estat el GM José Angel Guerra (Cerdanyola CE), seguit del GM Miguel Muñoz (Sant Martí, CE) i el GM José González (Colón Sabadell Chessy). La campiona de Catalunya ha estat la jugadora del club escacs Llinars, Laura Martín

Primers classificats del torneig amb els representants federatius  organitzadors