BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

19 d’abr. 2019

Carles Martin 6è. S 16 i l'Àlex Poyan 9è. S 10 al campionat de Catalunya d'edats



El Carles Martin ha finalitzat en sisena posició de la categoria sots-16 en el campionat de Catalunya d'edats disputat del 13 al 17 d'abril a Salou. En Carles venia de guanyar l'any anterior el campionat sots-14 i s'estrenava en aquesta categoria

A més a més, l'Àlex Poyan també participava per primera vegada en la categoria sots-10 obtenint la 9ena. posició absoluta de la categoria. 

Alex Poyan

D'altra banda els nostres dos representants a la categoria sots-12, el Javier Montero i el Diego Fernández-Huerta, han fet un campionat probablement per sota de les seves possibilitats malgrat lluitar totes les partides, finalitzant en la posicio 36a i 49a amb 5,5 punts i 5 punts sobre 9 disputats.

Javier Montero

Diego Fernández-Huerta
Des del club volem felicitar a tots els jugadors que han participat, als seus entrenadors, als pares i a tots els socis que hi han recolzat als nostres joves.

Finalment felicitar als nous campions de Catalunya que han estat la Irene Planella (Esplugues l'Avenç, CE) en la categoria sots-8, el Daniel Salinas (Colon Sabadell Chessy) en la categoria sots-10, el Albert Fernández Climent (Cerdanyola CE) en la categoria sots-12, l'Edgar Roca (Sant Andreu CE) en la categoria sots-14, el Victor Álvarez (Foment Martinenc) en la categoria sots-16 i l'Hèctor Sama (Sant Cugat CE) en la categoria sots-18.