BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

15 de des. 2018

VIII Torneig escolar d'escacs de Nadal


Bona cloenda de la escola d'escacs d'aquest 2018 amb la celebració del VIII torneig de Nadal aquest divendres a la sala gran del Castell on es fan les classes. 

Malgrat la poca participació de nens, segurament a causa de les moltes activitats que es celebraven aquest divendres a Pallejà, hi havia força nivell. 

El torneig es va celebrar amb un total de 6 rondes a un ritme rapit de 3 minuts més 2 segons d'increment per jugada actuant com a àrbitre en Carles Martin, un exemple per al joves jugadors de la escola. 

Molta emoció fins al final, doncs en la cinquena ronda hi havia un triple empat al capdavant de la classificació amb Diego, Èric i Javier, tots 3 amb 4 punts sobre 5 amb 1 única derrota de cadascun d'ells( el Diego va perdre amb el Javier en una gran partida d'aquest, el Javier va perdre amb l'Èric, mentre que aquest perdia amb el Diego amb un fort atac sobre l'enroc).

En la darrera ronda, Diego i Èric van guanyar les seves respectives partides mentre que en Javier no va poder obtenir més que les taules enfront del Guillem per triple repetició, amb en Guillem amb força avantatge però apurats de temps tots tots.

Finalment, a causa del doble empat en punts i desempats, van haver de jugar-se-la en Diego i l'Èric a una darrera partida de desempat per decidir qui guanyava, el torneig que va conquerir finalment en Diego, que està en rauxa darrerament,  aprofitant dos peons d'avantatge en el final.

El torneig va finalitzar amb una copeta de cava i la entrega de premis per tots els participants amb la presència de la alcaldessa de Pallejà l'Ascen Ratia i el regidor de cultura el Jordi Carbonell.

El president va agrair el suport municipal en aquest 10 anys des de l'inici del club, així com la bona tasca dels monitors, aprofitant per recordar que aquest 2018 ha estat un gran any i desitjant un millor any 2019 amb l'arribava de la propera Lliga Catalana i campionats per edats, mentre que la Alcaldessa va reconèixer i agrair la tasca dels membres del  club i el suport dels pares dels joves jugadors. 

Diego Fernandez-Huerta, 1er, classificat, amb el president i l'alcaldessa

Èric Alegre, segonclassificat
Javier Montero, tercer classificat