BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

9 de des. 2018

Carles i Toni juguen a Bernidorm el torneig del Bali


Carles Martin i en Toni Gallego Montes han aprofitat per gaudir un dies d'esbarjo i disputar un dels tornejos més prestigiosos en quan a participació i activitats a nivell nacional com és el XVII Torneig Internacional de l'Hotel Bali a Benidorm que s'ha celebrar a la localitat alicantina del 30 de novembre fins el 8 de desembre a un total de 10 rondes.

A nivell esportiu no li han anat molt bé les coses a en Carles que ha obtingut uns discrets 3,5 punts en la forta categoria sub-2300, malgrat quedar 3er. classificat en les ràpides disputades sub-2000 i obtenir el premi al millor sub-16

En Carles rebent el trofeu a mans del president de la FEDA
El guanyador de la categoria sub-2300 ha estat el jugador d'Azerbaiàn Agil Pirverdiyev, seguit de l'Aritz Abalia i el FM Pylyp Lornye.

Millor li han anat les coses a Toni GM obtenint un total de 6,5 punts en el torneig de la categoria sub-2000  classificant-se en el lloc 55 de la general, on ha estat guanyador Nikolaj Sotirov.

Toni GM posant per a la fotografa la Cati Barceló
A més a més del torneig, la estada ha tingut d'altres atractius escaquístics, com ara una classe magistral a càrrec del GM De la Villa, així com partides simultànies contra la IM georgiana Sopiko Guramishvili, on en Carles va fer taules en la seva partida.
Simultànies Carles vs Sopiko