BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

23 de des. 2017

Toni finalitza la seva participació en el Sunway Sitges International Chess Festival



El nostre company Toni Gallego Montes ha finalitzat la seva participació la IV edició de l' exigent torneig Sunway Sitges Internacional Chess Festival, segurament un dels tornejos amb millor organització que es poden jugar avui en dia.

El torneig s'ha disputat durant els dies 15 a 23 de desembre en el Hotel Sunway a Sitges i ha comptat amb la presència de jugadors de 43 paîsos dels quals 26 GM, 35 MI i 40 MF.

En Toni ens comentava que no havia estat gaire fi en el seu joc desaprofitant bones oportunitats,. Ha finalitzat amb un total de 4 punts sobre 8 partides disputades en el grup B. 

En aquest grup B el guanyador ha estat Ricard Nadal (Barcelona Escacs Club) amb 7,5 punts, seguit del turc Unal Gurel i del jugador de La Colmena Marcel Gil, tots dos amb 7 punts.

Pel que fa al grup A, victòria d'altra dels grans joves jugadors indis, el GM Aravindh Chithambaran de 18 anys, que fa va estar 3er. classificar en l'últim campionat mundial junior. Avavindh ha comptabilitzat un total de 7,5 punts i s'ha emportat els 5000 euros de premi pel primer classificat,  El segon classificat ha estat el jugador d'USA el GM Samuel Shankland amb 7 punts mentre que el tercer classificar ha estat el jugador alemany Matthias Dann també amb 7 punts,.

Aravind Chitambaran, primer classificat Sunway 2017

Aman Hambleton, obté la definitiva norma de GM