BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

17 de des. 2017

Participació en el Campionat Actiu per edats de Catalunya


La Clara i l'Alex en sub-8, el Diego i el Javier en sub-10 i el Carles en sub-14 han disputat aquest dissabte en sessió de matí i tarda la XV edició del campionat de Catalunya d'escacs actius Memorial David Garcia Ilundain.

El torneig s'ha disputat en la localitat bagesana de Manresa, amb la presència de més de 300 jugadors de més de 60 clubs diferents d'arreu de Catalunya.

Bons resultats en conjunt pels nostres jugadors, malgrat de ben segur haguéssin volgut estar millor classificats, però van sortir molt motivats al acabar i amb ganes de continuar millorant.

Així, en la categoria sub-8, l'Alex va obtenir un total de 5 punts finalitzat amb lloc 18é. però de ben segur hagués estat adalt de la classificació si no hagués perdut 3 partides seguides per il.legal!, la qual cosa també li haurà servit d'experiència.  D'altra banda la nostra unica representant femina la Clara va finalitzar amb 3 punts

Alex Poyan, categoria sub-8

Clara Fernandez-Huerta

El guanyador d'aquesta categoria sub-8 va estar en Daniel Salinas(Colon Sabadell Chessy) amb 8 punts, seguit de Alex Villa(Montornés) amb 7 punts i de Pau Manel Prada(Paretana) amb 6 punts.

En la categoria sub-10, bona actuació d'en Diego, 20è. amb 5 punts i de Javier Montero amb 4,5 punts 28è. 

El guanyador va ser el favorit en Gerard Añó(Peó Vuit) amb 7,5 punts, seguit de l'Arami Lobo(Llinars) amb 7 punts i de l'Aleix Miró(Paretana) també amb 7 punts.

Diego Fernandez-Huerta en la categoria sub-10
Javier Montero, sub-10
En la categoria sub-12 on no teniem cap jugador del club, el guanyador va estar el Jan Travesset(Sant Andreu) amb 7,5 punts, seguit Arnau Gonzalez Cobos(Vall de Tenes), 6 punys i Arnau Castillo(Villa Olímpica), 6 punts.

En la categoria, sub-14 en Carles sortia com a un dels principals rivals, finalitzant en una meritòria 7è posició amb 5,5 punts. El guanyador va estar l'Arnau Salvans(Calldetenes) amb 7 punts, seguit del Victor Alvarez Albiol(Foment Martinenc) amb 6,5 punts, i del Sergi Prats Safont(Llinars) amb els mateixos punts.

Carles disputant una partida en la categoria sub-14

Finalment en la categoria sub-20 el guanyador va estar el jugador del Tres Peons el mestre català Xavier Martinez Pla amb 7 punts seguit del MF del Villa Olímpica Albert Castillo Dalmau, amb 6,5 punts, i de l'Hector Sama de La Lira amb 6 punts.

Moment de relax comentant una de les partides