BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

5 de nov. 2017

Ultimes rondes del Tancat de Sant Boi

Ahir es va disputar la sisena de nou rondes del III Tancat de Sant Boi 2017 on participa una nombrosa representació del club, principalment joves jugadors de la cantera de la nostra Escola.

Comencem pel grup D on el sub-8 Alex Poyan esta fent un gran torneig amb 5 punts, tercer classificat provisional de la general amb 5 punts, els mateixos que el segon classificat. La primera classificada és la jugadora del Sant Boi Angela Gonzalez, mentre els altres jugadors del club la Jana Montero i l'Èric Piñero tenen 3 punts i la Clara, jugadora sub-8, encara s'ha d'estrenar, esperem ben aviat.

Alex Poyan a la dreta, en la seva partida d'ahir

Enfrontament de les nostres jugadores ahir: 
Jana -Clara: 1-0

En el grup C, en Diego Fernandez-Huerta i en Javier Montero, tots dos sub.10, estan realitant un gran torneig. Va ser una pena la partida que va perdre en Diego jugant molt bé ahir i que l'hagués situat molt ben classificat i acabà perdent finalment. En Diego i en Javier Montero tenen 3 punts, mentre que en Sergio Fernandez-Huerta es va estrenar ahir amb la seva victòria i es sitúa amb 1 punt. Els primers classificat son provisionalment en Rafael Orts de Sant Martí i en Javier Marquez de Viladecans, tots dos amb 4,5 punts.

Diego Fernandez-Huerta en el seu enfrontament d'ahir
(amb la camiseta blanca del club)
Sergio Fernandez-Huerta va aconseguir 
la seva primera victòria com a federat
En el grup B, en Carles Martin realitzant un bon torneig,  es sitúa líder provisional amb 4,5 punts després de la partida guanyada ahir contra el jugador del Sant Boi Sebastian Altemir  a manca de tres rondes

Carles Martin-Sebastian Altemir 1-0
Finalment comentar que en el grup A-Norma MC el jugador del Cornellà David Miguel Centeno es col.loca també líder provisional amb 4,5 punts.