BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

19 de nov. 2017

Finalitza l'Open de de Martorell


Finalitació aquest dissabte de la XXXV edició del tradicional Open de Martorell on diversos jugadors del club han disputat aquest torneig, malgrat no han jugat totes les nou rondes que constava el torneig.

En el grup C l'Èric ha jugat 6 rondes amb un total de 3,5 punts, grup on ha guanyat l'Ignasi Archs de Peón Doblado amb un total de 8 punts seguit de la Laura Martin Dinares(Olesa) amb 7,5 punts i el Nil Aullon de Vilafranca amb 7 punts.

Èric Alegre
 En Pere Alegre s'estrenava en el grup B, amb una fluixa actuació de 2 punts de 6 partides disputades, malgrat ell no estava descontent del seu joc malgrat els resultats que els atribuïa a alguns matissos a millorar en un futur. El que es mostrava més descontent del seu joc era en Fernando Badia amb 1,5 punts sobre 7 partides, fora de forma segons la seva opinió, mentre que en Luis Vega jugava un total de 7 rondes amb un total de 4 punts. 

Fernando Badia-Pere Alegre
En el grup B el guanyador ha estat en Ferran Cerdans de Santpedor amb 7 punts, seguit de Josep Clanchet del Martorell amb 6,5 punts i del Jordi Bisé amb també 6,5 punts de CE Cornellà

Finalment el guanyador en el grup A ha estat el MI Antoni Gual(Cerdanyola) amb 8 punts, seguit el MI Jorge A. Gonzale(Figueres) amb 7,5 punts i del MI Luis Alberto Gómez urado(Sant Josep de Badalona) amb 6,5 punts.