BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

6 de nov. 2016

Open de Martorell. Ronda 7

S'ha disputat aquest dissabte la setena jornada de l'Open de Martorell després del descans de la passada setmana amb els següents resultats pel que fa a cadascun dels grups on hi participen els nostres jugadors

En el grup A, partida taules d'en David Lozano en una partida curiosa com la va definir el propi David.

Resultats diversos en el grup B: victòria d'en Fernando que esta fent un molt bon torneig i continua sumant, malgrat que ahir va regalar un cavall però el rival li quedaven només 2 minuts de rellotge per contra de 40 minuts d'en Fernando i ha fet un atac sense fruits en apurs de temps i en Fernando li ha pogut fer escac i mat al jugador d'Olesa. D'altra banda en Luis Vega ha fet taules després de 46 jugades també contra un altra jugador d'Olesa. En Carles Martin no participava en aquesta ronda per bye, mentre que l'últim dels nostres jugadors, en Fran continua perdent, segurament per falta de confiança en el seu joc després de nombroses derrotes en aquest torneig, al qual li desitgem que recuperi el seu nivell de joc.

En el grup C, l'interès es centrava en el duel fraticida dels dos jugadors del club, en Didac López i en Pere Alegre, en una partida de les darreres en finalitzar amb victòria final pel Dídac amb peces blanques. En Pere definia la partida com una partida difícil de jugar. " Sabia l'estil del jugador agressiu, el problema es que fet una jugada dolenta que comprometia l'enroc del meu rei i he estat tota la partida a la defensiva, la qual cosa es pitjor pel jugador que s'ha de defensar. Al final en els apurs de temps no he sabut portar la partida a una posició que semblaven taules i he acabat perdent". El President comentava que en próxima Assemblea proposarà puja-li  al Didac la quota del club.

D'altra banda l'Èric es mostrava indignat per la partida que havia perdut. El jove jugador havia guanyat molt bé un alfil al rival, però al final s'ha fet un embolic en l'àtac que ha muntat amb la dama el rival davant la seva situació que ha capgirat la partida

Un altra jugador com en Fran en baixa forma és el Josep M. que ha tornat a perdre i també esta fent un torneig molt fluix amb nova derrota en poques jugades, al qual desitgem es centri i recuperi davant aquests resultats dolents.

Rogelio Luna-Èric Alegre 1-0

Fernando Badia-Domenec Huertas 1-0


Juan Luis Vele- David Lozano 1/2-1/2

Fran Izquierdo-Lluis Febrero 0-1

Joan Codina- Josep M. Martinez 1-0

Didac López-Pere Alegre 1-0