BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

20 de nov. 2016

Finalitza l'Open de Martorell

Ha finalitzat aquest dissabte l'Open de Martorell amb la disputa de la novena jornada d'aquest torneig que ha aplegat més de 150 jugadors durant 9 dissabtes i on viscut moments emocionants en la disputa de les partides, en un torneig que habitualment repetim i on veiem a molts dels nostres companys d'altres clubs any rere any, malgrat que a l'acabar s'han vist alguns molts satisfets i d'altres decepcionats pels seus resultats.

Pel que fa als nostres jugadors, comencem pel grup C: gran victòria d'en Didac amb blanques que ha finalitzat el torneig amb uns excel.lents 6 punts i es mostrava molt satisfet per la seva partida. D'altra banda l'Èric també va guanyar la partida conduïnt les peces negres i acaba el torneig amb 4 punts, al igual que en Pere que perdia amb peces negres i es mostrava molt decebut per la seva actuació durant tota la competició esperant esmenar-ho de cara a la propera Lliga Catalana. El Chema després de la seva retirada acabà amb 1 punt.

El guanyador d'aquest torneig ha estat de manera sorprenent el sub-12 César Alcalà del Vilafranca amb 8 punts, seguit de Jose Martin Garcia(Ribes) amb 7,5 punts i del Marcel Illescas(Olesa) amb 7 punts.

En el grup B, taules d'en Fernando amb una partida molt disputa amb moltes possibilitats de victòria que ha realitzat un gran torneig amb 4,5 punts, al igual que en Carles també en progressió amb 4,5 punts de 7 jugats després de la victòria, mentre que en Luis retirat ha finalitzat amb 4 punts amb una regular actuació. La nota trista del torneig és en Fran amb 1 sol punt, molt decebut per la actuació i que esperem recuperar-ho per la futura Lliga Catalana on la seva participació és necessària.

El guanyador del torneig ha estat Andreu Tejedor(Martorell) amb 7,5 punts, seguit de Jaume Oliveras(Colon Sabadell) amb 7 punts i Oliver Sanz(Unió Coral Sant Feliu) amb 6,5 punts

Finalment, menció especial a David que s'estrenava en el fort grup A, amb una molt bona actuació amb 4 punts després de les taules de la partida d'ahir, essent el guanyador el MI Antoni Gual(Cerdanyola) amb 7,5 punts seguit del MF Francisco Javier Garcia(Barcelona UGA) amb 7 punts i el MF Luis Alberto Gómez Jurado amb 6 punts. 

El proper dissabte es farà la entrega de premis després de la disputa del torneig Josep Rubiralta de partides ràpides


Carles Martin 1-0 J. Ant. Ballester


Didac López 1-0 Marc Esteve Pérez

José Rodriguez 1/2-1/2 Fernando Badia
Daniel Lamata 0-1 Èric Alegre

David Lozano 1/2-1/2 Salvador Lluverol