BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

16 de febr. 2014

Lliga Catalana. Ronda 4

Quarta jornada escaquística de la lliga catalana on l'equip de Pallejà participa i s'ha desplaçat a l'Hospitalet per enfrontar-se amb l'equip Jake.

Una vegada mes, l'equip ha demostrat que te valor, ànims i força per enfrontar se amb equips matemàticament més potents.

La victòria d’Esteve ens està demostrant el seu nivell tan sòlid. Avui, amb una serie posicions molt delicades de final li ha fet consumir el quasi 8 minuts de rellotge que tenia d’avantatge el seu rival fins que li ha caigut la bandera buscant la jugada que l’interessava mes.














Àlex també a tingut un final guanyador. Després d’uns quants moviments en què tant ell com el seu rival tenien atacs amb peces molt actives, ha aconseguit distreure a l'oponent i això li ha permès fer un atac doble de cavall amb escac que ha sigut determinant per decidir el final.

Avui us deixo la meva partida. Representa una mica el que m’està passant a aquest torneig. D’una banda els oponents a acostumen a ser potencialment més forts. Tanmateix, hi ha una bona part de la partida que es desenvolupa normalment, però hi ha un moment en què una jugada determina el posterior desmillorament i la recuperació no em resulta possible. Concretament, i després de dues hores de joc, el meu moviment f3 provoca una possibilitat no contemplada que l'adversari en aquest cas sap aprofitar amb avantatge determinant.



Fernando B.