BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

27 de maig 2013

Escacs: normes, valors, actituds. Garalda 2013 Pallejà.

Durant els dies 21 i 22 de maig s'han celebrat a l'escola la Garalda de Pallejà les jornades "Escacs: normes, valors i actituds". Aquesta proposta forma part de un projecte que impulsa la introducció dels escacs a les escoles, qüestió aquesta que està tenint una molt bona acollida en l' àmbit pedagògic  donat que està directament relacionat amb la temàtica de les intel·ligències múltiples.

Una de les activitats que es va efectuar va ser un torneig en format lliga entre alumnes de 3er i 4rt i un altre entre alumnes de 5é i 6é. Amb sis rondes per jornada es va poder establir una classificació entre les dues categories que va quedar de la següent manera:

Torneig sub-10
1er classificat-  Álvaro Martín M. 4rtA
2ón classificat-  Pau Acero B. 4rtA
3er classificat-   Raul García S. 4rtB.

Torneig sub-12
1er classificat-  Sergio Pérez M. 6éB
2ón classificat-  Miquel Soler P. 6éB
3er classificat-  Pau Pérez T. 6éA

enllaç a minivideo


Tanmateix, es va realitzar un sorteig de tres jocs d'escacs entre tots el que havien emplenat el formulari via web i els guanyadors van ser:


Ana Rodríguez I 6èB
Pau Acero B. 4rtA
Pau Perez Torres. 5èA


Hem de destacar la bona acollida que va tenir la proposta per part dels nens. També els professors van manifesta la bona impressió que els havia produït les jornades. Sobretot va ser especialment emocionant quan al començament de la primera ronda es va produir un silenci a la sala (amb uns cent nens dins) que va sorprendre a mes d'un.




Per part del Club hem de destacar també la tasca decisiva que van tenir  tant la Direcció del centre com l'Ampa, Cati Barceló i els delegats del Club Escacs Pallejà per tirar-ho tot  endavant.


També volem aprofitar per comunicar-vos que estem preparant una sorpresa per al proper setembre.

Fernando Badía.