BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

23 de gen. 2012

Comencen els jocs escolars comarcals


Els joves jugadors del club Pau Bonfanti i Carles Martin en la categoria sub-8; Ivan Gimenez, Alex Navarra, Vito Parrino i Pau Vega en la categoria sub-10; Pau Ferrandiz en la categoria sub-12 i Alex Ayllón i Samuel Ferrandiz en la sub-14 han iniciat aquest dissabte 21 de gener la seva participació en els jocs escolars de la temporada.


“Havia d’haver pensat més”. Va declarar un dels nostres joves jugadors desprès de la partida que acabava de disputar.  Encaixar una derrota amb naturalitat és un dels principals objectius que han d’assolir els jugadors , perquè sabem que això permet fer un anàlisi més objectiu de la situació i trobar les claus que li permetin superar-se en futures ocassions.
Amb un total de setze partides disputades, els nou  jugadors de Pallejà  van iniciar en el Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà, la seva participació a la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’edats  que organitza el Consell Esportiu del Baix Llobregat i la Associació de Clubs d’Escacs del Baix Llobregat
Aquest és un torneig que es realitza cada any. Congrega jugadors federats i també jugadors escolars, que ho fan en un grup especial.  Durant quatre dissabtes, els jugadors aqumulen rondes fins un màxim de vuit. D’una banda, serveix per a classificar-se en el torneig del Catalunya per edats, i d’altre, per al Comarcal d’Escacs Escolar.
Més de 130 nens i nenes, van participar, alguns amb currículums esportius tan brillants que els hi ha permès participar en competició a nivell de campionats d’Espanya.
La propera jornada(dissabte 28 de gener) ens trobarem a Cervelló, mentre que el proper 4 de febrer, en la tercera jornada, la sala Pal.ladius de Pallejà acollirà de bon grat els joves jugadors.
Bona Sort!

Informació dels resultats a:
http://chess-results.com/tnr64158.aspx?lan=2