BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

21 de nov. 2011

Finalitza l'Open de Martorell














Aquest dissabte ha finalitzat el tradicional Open de Martorell que s'ha dut a terme durant nou jornades que van començar el propassat 17 de setembre i on han participat 4 jugadors del club.

En el grup C a destacar la brillant actuació de Dani Canals, sisè classificat d'aquest grup, amb 6,5 punts. D'altra banda, Pere Alegre no va estar fi en les dues darreres rondes, acabant finalment amb 5 punts, mentre que l'altra jugador que hi participava, en Fernando Badia, va acabar amb 3,5 punts.
La victòria final del grup C va estar per la jove jugadora d'Olesa Sònia Martin, amb un total de 8,5 punts sobre 9 possibles.

La victòria en el grup B ha estat pel jugador del Cornellà Jordi Bise, seguit de Manel Aparici del Cervelló i Daniel Arus, tots tres amb 7 punts. El jugador del club Pere Reyes, ha tingut una discreta actuació amb 3 punts.

Finalment en el grup A, la victòria ha estat per segona vegada consecutiva pel MI Antoni Gual, seguit dels també mestres internacionals Muñoz Pantoja i Lluis M. Perpinyà.

Des del club felicitem la organització dels nostres amics de Martorell, al director del torneig Sr. Comajuncosas i a l'àrbitre Sr. Gabino Expósito.

En la imatge el jugador del club, Dani Canals. Meritòria sisena plaça en el grup C



.