BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

1 de nov. 2011

Final del Campionat de Catalunya per Equips d'Edats


Una vegada mes, la Federació Catalana d’Escacs, ha organitzat  una trobada escaquista per a totes les categories de menys de 18 anys i per equips. 

Les sales Hydra i Apolo-Minerva, de l’hotel Palas Pineda es van convertir els dies 29,30 i 31 d’octubre en testimonis d'aquest campionat.

La Final del Campionat de Catalunya per Equips d'Edats, pels quals tenien drets adquirits els primer equips classificats de les fases finals Territorials del Barcelonès, Girona, Lleida i Tarragona.

 L’event, ha acullit a jugadors de les categories SUB 8, SUB 10, SUB 12, SUB 14 i SUB 16 amb un total de 309 jugadors i 71 delegats que s’agrupaven en 71 equips.

Les partides van ser a 75 minuts per jugador a caiguda de bandera. No obstant això, els jugadors van demostrar el seu coneixement de les regles i el respecte pels companys mantenint un rigurós silenci i correcte compostura durant la realització de les partides partides.

El director del Torneig Sr. Joan Antoni Pérez, com a representant de la Federació Catalana d’Escacs, va tenir la deferència de convidar al nostres jugadors, Esteve Gumà i Fernando Badia per tal de que poguéssin incorporar al seu bagatge formatiu l'experiència de participar en el muntatge i col.laboració d'un event d'aquestes característiques.

Des del Club volem agraïr aquesta atenció així com felicitar a tots els participants, tant per part de la organització com dels propis protagonistes, els jugadors, que van acreditar els seus mèrits escaquístics durant les tres jornades.