BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

26 de set. 2011

Gràcies Adolfo!


Aquest dissabte, aprofitant la celebració de la segona ronda de l'Open de Martorell on hi participa, el nostre amic Adolfo Gonzàlez, ens va dedicar als amics del club el seu llibre "Libro Gris del Ajedrez, crónicas de un ajedrecista vulgar".

L'Adolfo ha estat cofundador de la Revista "Jaque" i Subdirector durant el període 1969-1980, així com a periodista d'escacs i va viure part de la seva vida a Caracas, Donosti i actualment a Cervelló, on forma part del Club d'escacs dels nostres amics veíns.

Es tracta d'un exemplar "rara avis" dintre del que són els llibres tradiccionals d'escacs d'aperturas, mig jocs, finals, etcètera, ja que tracta de temes i anècdotes relacionades amb la gran passió de l'Adolfo: els escacs. I no. Certament, una vegada llegit el llibre i coneixen el seu autor, no ens sembla que siguin les cróniques d'un escaquista ni molt menys vulgar, tot al contrari.

Volem mostrar-li la nostra estima públicament i donar-li suport en, com ell diu, aquesta difícil partida d'escacs que esta disputant contra la seva malaltia. Ànims Adolfo!.