BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

7 de febr. 2010

Tercera Ronda del Cat x Equips


Aquest diumenge 7 de febrer i coincidint amb la Festa Major d'hivern de Pallejà, s'ha disputat la 3a. ronda del campionat de Catalunya per equips, tercera categoria amb resultats diversos pels nostres equips.
D'una banda el Pallejà A ha guanyat 3-1 al Gran Penya "B" de Vilanova, amb els jugadors Luis Vega, Esteve Gumà, Pere Reyes i Pere Alegre, i es manté com a lider del seu grup.
D'altra el Pallejà B ha empatat 2-2 amb el Balsareny "B" amb Dani Canals, Josep Maria Martínez, Fernando Badia i Alex Caparrós.
Finalment, el jove equip Pallejà sub-12, format per Vladimir Alejo, Sergi Lòpez, Sam Ferrandiz i Dani Galdeano ha perdut 1/2 a 3 1/2 amb l'actual lider del seu grup l'Escola Joviat.



En la cuarta ronda s'enfrontaran el Pallejà amb la Colònia Güell B, el Pallejà B amb el Berguedà E i el Pallejà sub-12 amb el Mollet sub-12, tots ells a domicili.

El proper dia 21 de febrer, la sala Pal.ladius tornarà a gaudir d'una vetllada escaquista d'aquesta competició amb la cinquena ronda d'aquesta competició amb els els equips Palleja/Castelldefels C; Pallejà B/Catalònia D i Pallejà sub-12/Catalònia sub-12.