BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

2 de febr. 2010

3a. jornada dels jocs escolars a Pallejà


El proppassat dissabte 30 de gener Pallejà va acullir a la sala Pal.ladius, la tercera jornada dels jocs escolars del Baix Llobregat i Barcelona Sud. Era la primera vegada que en Pallejà s'organitzava aquest esdeveniment, on es disputaven les classificacions prèvies classificatòries de les respectives categories sub-8, sub-10, sub-12, sub-14 i sub-16, i la no classificatòria sub-18.

La participació fou massiva amb un centenar de nens i nenes participants que en tot moment van rebre el suport i seguiment de la organització. El nostre club va exercir de mestre de cerimònies, amb la il.lusió del debutant i l'aplom de l'expert.

Tot va funcionar a la perfecció i els participants, els nens, van tenir com a única missió gaudir d'una competició que en l'apartat escaquístic va constar un nivell creixent gràcies a l'excel.lent tasca realitzada des dels clubs participants: AEM, Ateneu Igualadí, Castelldefels, Cervelló, Colònia Güell, Cornellà, Escola Esportiva Esplugenc, Gavà, Martorell, Olesa de Montserrat, Prat de Llobregat, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Sadurní, Sant Joan Despí, Vilafranca i, és clar, l'escola del Club Escacs Pallejà.


Malgrat els guanyadors finals sols seran uns quants, veient la il.lusió i la voluntat dels jugadors podem afirmar, sense dubte, vam veure un centenar de guanyadors. Pallejà us espera en futures ocasions!.

Joves jugadors participants del Club Escacs Pallejà