BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

6 d’ag. 2022

IX Torneig de Partides Ràpides FM Pallejà 2022

 


Rècord de participació el passat dissabte 9 de juliol d'enguany, amb un total 91 jugadors, en una nova edició del tradicional torneig de Festa Major de Pallejà, després de 2 anys consecutius sense poder disputar-ho amb motiu de la pandèmia, on els jugadors fidels al nostre torneig no han volgut perdre l'esdeveniment on han gaudit d'un bon matí escaquístic juntament amb la nombrosa participació d'una fornada de joves promeses.

El torneig començava ben puntual, amb les corresponents instruccions de l'àrbitre de tota la vida, en Jordi Chalmeta i on el president del club demanava als assistents un minut de silenci en memòria de l'Albert Badosa de Santa Pau, que ens va deixar de forma sobtada en plena pandèmia.

En el terreny esportiu, el torneig es disputava a un total de 9 rondes per sistema suís a un ritme de 5 minuts més 2 segons d'increment, essent molt disputat i força dur, amb la participació de 6 mestres catalans.

El guanyador ha estat en Matias Mingo (Sant Feliu) un especialista en partides ràpides, on Pallejà li porta sort, ja que és el jugador que més vegades ha aconseguit imposar-se en el nostre torneig, segon ha estat en Daniel Moreno (Sant Boi) i tercer una altra cara coneguda, l'Ivan Cano (Barcelona CE), mentre que en Jordi Triadú de l'Olot ha hagut de conformar-se amb la 4a posició.

Pel que fa als nostres jugadors, gran nivell per part de tots ells, grans i petits, imposant-se en tots els premis per trams.

L'acte finalitzava amb el corresponent lliurament de trofeus amb unes paraules d'agraïment als participants per part del president de la nostra entitat i dels regidors de l'Ajuntament l'Alberto Segura i en Jordi Carbonell, essent els jugadors guardonats enguany els següents:

Campió: Matias Mingo (Sant Feliu)

Subcampió: Daniel Moreno (Sant Boi)

3r classificat: Ivan Cano (Barcelona, CE)

Campio tram 1851-2000: David Lozano (Pallejà)

Campió tram 1701-1850: Dani Orellana (Pallejà)

Campió tram fins 1700: Èric Alegre (Pallejà)

Campió sub-14: Arnau Camps (Cerdanyola del Vallès)

Subcampió sub 14: Laura Toquero (Cerdanyola del Vallès)

3r classificat sub-14: Ivan Planella (Esplugues de Llobregat)

Campió Local: Pere Reyes


                                    David Lozano, premi de tram, vs el guanyador Matias Mingo

                                    Molt bona actuació d'en Dani Orellana, també premi de tram


                                        L'Èric, altra dels guardonats del club, amb molt bona actuació


                                        Duel parricida dels jugadors del club, Diego i Sergio. Es va impusar el fill



                                        Imatge amb la majòria dels jugadors del club al finalitzar el torneig