BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

2 de set. 2019

Els nostres jugadors finalitzen la seva participació en l'Open de Sants 2019


Els nostres jugadors Carles Martin en el grup A, Toni Gallego Montes en el grup B i Pere Alegre i Javier Montero en el C, van finalitzar ahir la seva participació en un dels tornejos que any rere any es consolida com un dels millors d'Europa amb una participació de més de 700 jugadors de diverses nacionalitats.

Han estat 10 dies de moltes hores de partides i bones xerrades amb companys d'altres clubs i contrincants. Però Sants és un torneig exigent a 10 rondes i els resultats sense ser dolents, no han estat els que esperaven els nostres jugadors que s'han quedat amb la sensació que podien haver estat millors. 

L'excepció és el nostre jove crack, en Carles Martin, ja que es mereix una menció especial aconseguint un total de 5,5 punts en el fort grup A, un increment de 110 punts d'ELO FIDE i bons resultats contra jugadors titulats, com la important victòria enfront el FM Marc Capellades i les taules aconseguides davant el MI Daniel Mieles, el MI Antoni Gual i el FM Lacherar Yordanov.

Els campions del grup han estat jugadors força joves que s'han imposat als més vetarans:
Primer classificat el MI alemany Maximilian Neef i segon el BM hindú Harsha Barathakoti, tots dos amb 8,5 punts, mentre que el GM xilè Cristóbal Henríquez ha estat tercer.

Es dona la circumstància de que el GM Barathakoti no va anar als desempats per decidir el campió que es celebrava a la tarda, ja que, per error, es pensava que ja havia guanyat.


Carles en una de les seves partides

Mentrestant, en el grup B, en Toni GM ha finalitzat amb 6 punts, empenedit de que ha tingut partides que ha deixat escapar quan estaven força bé i ho atribuïa a que havia desconectar i no havia mantingut la concentració quan la partida era favorable, la qual cosa haurà de millorar en el futur.

El campió d'aquest grup ha estat el jugador del Sant Andreu, Felix Romero amb 9 punts seguit del Jordi Planella de l'Esplugues l'Avenç, CE amb 8 punts i del jove Juan Antonio Carmona (Enric Valor) també amb 8 punts.

Toni Gallego 
En el grup C, Pere Alegre finalitzà amb 6 punts, mentre que en Javier Montero ho feia amb 5 punts. El Pere va començar molt malament el torneig però es va recuperar amb una sèrie de victòries seguides. A l'inrevès d'en Javier, que va començar molt fort i va patir una sèrie de derrotes que el van fer perdre la confiança. Ambdos jugadors és mostraven contents d'haver participat malgrat creien que els resultats podien haver estat millors.

El guanyador del grup ha estat el jove Iván Patón (Grupo Covadonga) amb 9 punts i 1 única derrota, seguit de Ismael Vadillo i del jove jugador del Mollet en Michael Lambert, tots dos amb 8 punts.

Pere Alegre. Sant, 2019
Javier, després de guanyar la partida de la darrera ronda