BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

11 d’ag. 2019

Participació d'en David, Isma i Toni a l'Obert de Badalona



Bona actuació dels nostres tres jugadors, en David Lozano, l'Ismael Toribio i el Toni Gallego Montes en la XLV edició de l'obert internacional Ciutat de Badalona, grup B, que s'ha disputat del 2 al 10 d'agost.

David ha finalitzat amb un total de 6 punts en la 15a. posició que podia haver estat millor si no hagués perdut malauradament en la darrera ronda amb  opcions de millorar la seva classificació. 

També amb 6 punts va finalitzar l'Ismael Toribio, mentre que en Toni, que va començar el torneig a partir de la ronda 3, va acabar amb un total de 5,5 i també es podia haver classificat millor de no haver perdut  en la darrera ronda.

David Lozano, Badalona 2019
Ismael Toribio, Badalona 2019

Toni Gallego, Badalona 2019
El campió en el grup B va estar el Samuel Bru (Ampolla, CE) que es va imposar amb un total de 7,5 punts, seguit de l'Albert Malonda (Mollet, CE) i el José Maria Picazo (Cor de Marina Badalona).

En el grup A, la victòria va ser pel jugador xilè del Granollers-Canovelles el MI Luis Rojas. Segon classificat el MI Pedro Mascaró (Binisalem) i tercer classificat el MI Lázaro Lorenzo de la Riva (Colon Sabadell Chessy)