BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

25 de nov. 2018

L'Open de Martorell finalitza amb el Torneig de Ràpides Josep Rubiralta



Finalització de l'Open de Martorell d'enguany amb la disputa del XXXIII torneig blitz "Josep Rubiralta" de pàrtides blitz a 3 minuts més 2 segons d'increment i torneig sub-14 també de partides ràpides. 

En el torneig blitz disputat a 9 rondes, el millor classificat del club ha estat novament, com va ser en el torneig Open, el nostre crack sub-12 Diego Fernàndez-Huerta  (foto superior contra Luis Vega). El Diego ha finalitzat amb 5 punts per sobre dels seus companys de club en Carles Martin amb 4,5 punts, en Luis Vega i en David Lozano amb 4 punts, el Daniel Orellana amb 3,5 punts i el Sergio Fernandez-Huerta amb 3 punts i el jove sub-8 l'Alex Poyan amb 2 punts. Cal observar que tan en Diego com l'Alex han volgut participar en aquesta categoria en comptes de la més asequible categoria sub-14

El guanyador ha estat el IM Julio Antonio Herrando(EEBCN) seguit del IM Antoni Gual(Cerdanyola CE) i del MC Maurici Tarragó (Sant Adrià, CE)

El torneig de partides ràpides sub-14 s'ha disputat a un total de 6 rondes amb la tercera posició del nostre jugador Javier Montero amb 4,5 punts, mentre que l'Hugo Orellana ha finalitzat amb 3 punts

En aquesta categoria el guanyador ha estat en Sergi Gómez Rivera(Argentona CP Escacs), seguit del Marçal Gómez (Vilafranca CE) i pel Javier.

Javier Montero a la esquerra disputant la categoria sub-14

Posteriorment s'ha fet la cloenda del torneig amb el repartiment de premis i la entrega de trofeus de l'Open de Martorell de partides lentes que va finalitzar la setmana passada amb la fantàstica primera posició d'en Diego en el grup C.

Felicitar a tots els nostres jugadors, la majòria molt joves, que han participar i que de ben segur hi tornaran en la propera edició.

Felicitar també als companys del CE Martorell per organitzar aquest torneig tan especial dins dels que es disputen en el Baix Llobregat.

Diego Fernandez-Huerta, primer classificat grup C, Open de Martorell 2018

Guanyadors de l'Open de Martorell 2018: Julio Antonio Hernando en el grup A, Adrià Ruiz en el B i en Diego en el C