BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

15 d’oct. 2018

L'equip sub-14 vuitens de Catalunya a Tossa de Mar


El nostre club ha participat amb 1 equip a la categoria sub-14 en el campionat de Catalunya d'escacs per equips que s'ha disputat en el Hotel Don Juan de Tossa de Mar.

El delegat de l'equip ha estat en Sergio Fernàndez-Huerta, que a més de pare d'un dels joves és també jugador del nostre club. En Sergio ens envia la seva crònica:

" Entre els dies 12 i 14 d'octubre un equip format per quatre jugadors, tres dels quals joves promeses del CEP i un jove ja reconegut, han participat en el Campionat de Catalunya d'edats per equips :  l'Àlex Poyan (sub-8), en Diego Fernàndez-Huerta i el Javier Montero(ambdòs sub-12) i l'actual campió de Catalunya individual sub-14 en Carles Martin han format plegats l'equip que ha representat al club. 

Tot i jugar la major part d'ells en una categoria superior a la que per edat els hi pertocava, han aconseguit quedar en vuitena posició d'un total de vint-i-tres equips.

Gran participació d'en Carles que ha quedat tercer de la primera taula i ha donat bons consells als altres jugadors que han estat esencials, tan per analitzar com per a preparar les seves partides.

Molt bona participació d'en Diego, que ha quedat desè de la segona taula i d'en Javier, que ha quedat vuitè de la tercera taula.

Molt meritòria participació de l'Alex, que tot i no aconseguit cap victòria, ha lluitat amb ganes fins al final i ha fet molt bones partides que només la manca d'experiència no li ha permès rematar.

Una molt bona participació, doncs, en conjunt que posa al mapa al club Escacs Pallejà i augura millors resultats per a futures edicions.

En definitiva ha estat una bona ocasió pels nostres joves jugadors de gaudir dels equips amb la resta de participants i fer pinya entre ells amb bons moment de convivència amb les respectives famílies.

Finalment agrair als pares, al David Lozano el seu suport al venir a Tossa a recolzar l'equip i a la resta de jugadors del club que van seguir el torneig i ens van espolonar via whatsApp

L'equip guanyador de la categoria ha estat el Peona i Peó A guanyant tots els seus enfrontament, segon ha estat el Tres Peons i tercer el CE Sant Andreu"

A la resta de categories aquests han estat els guanyadors:

Categoria sub-8: Amposta A

Categoria sub-10: Tres Peons A

Categoria sub-12: Llinars A

Categoria sub-16  Ateneu Colón

Categoria sub-18: Ateneu Colón



El nostre equip  la esquerra en un dels seus enfrontaments
Sesió d'anàlisi després d'una de les rondes

-->