BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

23 d’abr. 2018

Comença l'Open del Foment Martinenc amb la participació de 8 jugadors del club


Ha començat aquest dissabte la XX edició de l'Obert Internacional del Foment Martinenc amb la participació de 8 jugadors del club concretament d'en Carles Martin en el grup A i dels més joves l'Alex Poyan, el Diego Fernandez-Huerta, el Javier Montero, el Dani Orellana i  l'Èric Alegre, acompanyats pel Sergio Fernandez-Huerta i en Pere Alegre en el grup C.

Bons resultats en general en aquesta primera jornada, amb 6 victòries i únicament 2 derrotes.

En el grup A, en Carles, va guanyar la seva partida contra un rival teòricament superior demostrant que esta en bona forma després de guanyar recentment el campionat de Catalunya sub-14.

En el Grup C, victòries de Pere, aprofitant avantatge de ben iniciada la partida i culminant en el final. També dels dos sub-12 en Diego, i en Javier que va protagonitzar segurament la partida de la jornada amb un escac i mat molt maco contra un rival teòricament superior. Victòria també de l'Èric que va controlar la partida en tot moment i va poder fer escac i mat en un final de torres. A destacar la victòria treballada del Sergio en una partida lluitada fins el final amb pocs segons en el rellotge contra un rival també de més ELO.

Les derrotes van estar d'en Dani, que malauradament es va deixar peça després de que l'adversari aprofités un escac intermig i del nostre flamant tercer classificat sub-8 en el recent campionat de Catalunya d'edat l'Alex que, malgrat guanyar peça des de ben començament, es va deixar la dama en una desafortunada jugada, que després va recuperar, però va acabar amb qualitat de desavantatge i posició molt inferior en el final.

Això no ha fet més de començar i ens esperen 8 apassionants jornades més.

Diego disputant la seva partida

El benjamí del club, l'Alex amb peces blanques

En Javier, candidat al "premio a la belleza" per la seva partida

Sergio va assolir la victòria més treballada en la 1a. jornada
en una llarga partida