BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

20 de gen. 2018

1a. jornada de les fases prèvies dels escolars del Baix Llobregat


Novament Pallejà ha tingut l'honor de ser una de les seus de les fases prèvies del campionat de Catalunya d'edats del Baix Llobregat organitzades per l'Associació de Clubs del Baix Llobregat

La sala Pal.ladius s'ha omplert des de bon matí amb gairebè un centenar de jugadors, tretze dels quals joves jugadors de la Escola d'escacs del club escacs Pallejà,  per a disputar la primera jornada de les quatre que consta el campionat amb dues partides per jugador i categoria a un ritme de 65 minuts a finish amb l'atenta mirada i la bona tasca dels árbitres del torneig Josep M. Jordan, Bea Alfonso i Sònia Martin.




Repasem els resultats pel que fa als nostres: 

En la categoria sub-8 l'Alex Poyan ha guanyat les dues partides, jugant a molt bon nivell d'escacs  com ens té acostumats malgrat els seus 7 anys.

Alex, categoria sub-8
 En la categoria sub-10,  dues victòries per la Clara Fernandez-Huerta i 1 victòria de 2 per l'Isaac Gómez Paredes que debutava en competició oficial aquesta temporada perdent la primera partida precisament contra la Clara, però que apunta molt bones formes.

Clara, categoria, sub-10
Isaac, categoria, sub-10

En la categoria sub-12 on hi ha una representació més nombrosa de jugadors del club, bona actuació d'en Javier Montero i Diego Fernandez-Huerta amb 2 victòries, 1 victòria per l'Èric Piñero i l'Hugo Orellana que ha perdut la seva partida amb el Javier i també per l'Hugo Ruiz mentre que l'Ivan ha perdut les dues partides disputades.

Diego, categoria sub-12

Javier, categoria sub-12
Pel que fa a la categoria sub-14, en Carles Martin que surt com a número 1 del ranking inicial ha guanyat les seves 2 partides, i en Guillem Portales ha guanyat la primera però, malgrat la resistència en la segona partida, ha perdut contra el jugador de Sant Boi en Pau Pueyo.

Categoria sub-14 amb en Carles en primer terme
Finalment, en la categoria sub-16, molt bona actuació d'en Dani Orellana guanyant les seves dues partides, l'Èric Alegre ha guanyat la primera i ha perdut la segona en una llarga partida enfront la jugadora del Sant Boi l'Afrika, mentre que l'Ivan Gimenez no s'ha vist acompanyat pels bons resultats perdent les dues partides enfront els seus companys l'Eric en la primera ronda, i en Dani en la segona.

Categoria sub-16 amb Dani, primer a la dreta.

Propera parada: dissabte vinent dis 27 de gener a Olesa de Montserrat, on es disputarà la segona jornada d'aquestes fases prèvies.