BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

21 de jul. 2017

Finalització de l'Obert de Sant Martí



Ha finalitzat aquesta tarda el XIX Obert Internacional de Sant Martí disputat del 13 al 21 de juliol ak centre cívic del barri barcelonès i amb un gran éxit de participació on en Toni Gallego Montes i en David Lozano han jugat en el grup B.

Pel que fa al Toni, valorava força positivament el torneig malgrat algunes derrotes amb un estil força agressiu, entregues en gairebé totes les partides, obertures agudes i joc molt obert. Ha obtingut un total de 5,5 punts sobre 9.

Toni Gallego
En David jugant d'estil diferent al seu company, més posicional, ha obtingut avantatge en la obertura en moltes partides desaprofitant en ocasions aquest avantatge amb una puntuació global de 5 punts sobre 9, malgrat comentava que havia estat divertit i que el millor eren els entrepans del bar.

David Lozano

En aquest grup B el guanyador ha estat David Pena Mor(Sant Martí) amb 8 punts, seguit de Ghorai Samrat(India) i Shankar Majundar(India), tots dos amb 7,5 punts.

En el grup A, victòria destacada del jugador Fernando Fernandez(Perú) amb 8 punts, que obté a més la seva primera norma de Gran Mestre, seguit del GM Karen H, Grigoryan (Arrmènia) amb 7,5 punts i del GM colombià Jaime Alexander Cuartas del Peona i Peó.