BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

25 de des. 2016

Toni Gallego i David Lozano participen en el Sunway de Sitges

Toni Gallego i David Lozano han participat del 16 al 23 de desembre en la III edició del Sunway Hotel Chess Festival disputat a Sitges, en la 5a. planta de l'esmentat hotel en una sala de joc amb vistes al mar, en un marc incomparable, en un torneig excel.lentment organitat tot ple de detalls escaquístics, inmillorable sala d'anàlisi i la participació de jugadors d'arreu del món

Entrada principal a l'Hotel Sunway

En Toni i en David van començar molt forts el torneig que disputaven en el grup B, però finalment el cansament va fer que baixéssin el seu nivell de joc, principalment el segón, i van acabar amb 5,5 punts i 4 punts respectivament sobre 9, i es que compaginar la feina amb els escacs després de 9 rondes no es senzill amb partides que es van allargar durant varies hores.

Toni Gallego
David Lozano
En aquest grup el primer i segon classificat van ser els jugadors algerians Kamel Sahed i Mourad Benelovezzane amb 7,5 i 7 punts respectivament, seguit del jugador del Tres Peons José Antonio Flores, el jugador hindú sub-16 David Suthandram Manu i el libià Salaheddin Alnani, tots amb 7 punts sobre 9.

En el fort grup A, la lluita va ser molt igualada fins el final. Finalment es va imposar pel desenpat el rus GM Eugeny Romanov, seguit del francès GM Romain Edouard i d'un magnífic GM Josep Manuel López Martínez, tots 3 amb 7 punts.


Vista general de la sala de joc amb el mar de fons